קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
דיאטותללא לקטוז
מגזין

תבלין ומלח מצופה בצלי צלעות עומד

תבלין ומלח מצופה בצלי צלעות עומד
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, עשבי תיבול ומלח מצופה בשר צלוי עומד יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. מתכון זה מן Foodista דורש עצם עומד בשר צלוי, ביצה לבן, פלפל, פטרוזיליה שטוח עלה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, צלעות צלויות בעשב, ו צלוי צלוי על הגריל בצלי צלעות.

הוראות

1
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב 1 כוס מים עם מלח, ביצה לבן, פלפל, טימין, ערער, שום, ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מערבבים על מהירות בינונית עד מעורבב. במהירות בינונית-נמוכה, מערבבים ב 2 כוסות של הקמח, מוסיפים יותר לפי הצורך, עד שהבצק מוצק ומרגיש מעט יבש ונוקשה, כמו פלסטלינה. המשך לערבב במשך 2 דקות. הבצק צריך להיות חלק ומוצק אבל לא דביק; להוסיף יותר קמח במידת הצורך. לשטח את הבצק לתוך מלבן, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
שעה לפני שאתה מוכן לצלות, לשים את הבשר על הדלפק ולתת לשבת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 350 מעלות F. מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים שמן ומניחים את צד הבשר הצלוי במחבת; צורבים עד השחמה עמוקה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את הצלי מהמחבת והניח אותו בצד העצם על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למלבן עבה של 1/4 אינץ'. לעטוף את הבצק על הבשר, תוחב אותו בכל הצדדים. צולים עד מדחום מיידי באמצע הקופות 125 מעלות F לנדיר או 135 לנדיר בינוני, 1 3/4 עד 2 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
תן לנוח 20 דקות, ואז להסיר ולהשליך את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
לגלף ולשרת.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

פריים ריב עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה