תבנית ג'לטין שרבט כתומה
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבנית ג'לטין חמוציות-כתומות, תבנית שרבט משובצת, ו עובש ג'לטין פירותי.
הוראות
שלב את הג ' לטין והמים; מערבבים עד להמסה.
מוסיפים את השרבט ותפוזי המנדרינה עם מיץ; מערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ג ' לטין ומצננים עד לקבלת יציבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לשרבט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "