קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

תבנית ג'לטין שרבט כתומה

תבנית ג'לטין שרבט כתומה
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבנית ג'לטין חמוציות-כתומות, תבנית שרבט משובצת, ו עובש ג'לטין פירותי.

הוראות

1
שלב את הג ' לטין והמים; מערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מוסיפים את השרבט ותפוזי המנדרינה עם מיץ; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
יוצקים לתבנית ג ' לטין ומצננים עד לקבלת יציבות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לשרבט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "