תבשיל Jambalaya יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תיבול, אורז מיידי, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: תבשיל Jambalaya, תבשיל Jambalaya, ו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) .
הוראות
1
שלב הראשון 10 מרכיבים בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים אורז ומרכיבים שנותרו. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד במיה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
במיה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.