תבשיל ביזון
צריך מנה עיקרית ללא חלב? נזיד ביזון יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו יין, רוטב עגבניות, טימין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תבשיל ביזון, תבשיל ביזון מקסיקני, ו תבשיל ביזון עם ירוק אביבי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן קנולה בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה; חום הביזון בשמן, 2 עד 3 דקות לכל צד; להסיר ביזון ולהניח בצד.
יוצקים 1 כף שמן קנולה לתנור ההולנדי; מבשלים ומערבבים את הבצל והסלרי בשמן עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום; מבשלים ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות.
מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים למעיל. מערבבים את המרק, מים, יין, מלח, פלפל, ציפורן, רוטב עגבניות, פטרוזיליה, ותימין לתערובת; מביאים לרתיחה. החזירו את הביזון לתערובת וערבבו. להפחית את החום; לכסות ומבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 1 שעה.