תבשיל בצל מתוק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, תבשיל בצל מתוק עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-44 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל 1257 קלוריות. מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, גבינה שוויצרית, שמנת חצי-חצי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה לסתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון של 80%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. קדירת בצל מתוק, קדרת בצל מתוק ותבשיל בצל מתוק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 2 ליטר.
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול, ומפזרים פנימה את האורז. מערבבים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את האורז עד שהוא מבושל למחצה, כ-5 דקות.
מסננים את האורז, ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצלים עד שהם שקופים אך לא משחימים, כ-8 דקות.
מערבבים את הבצל המבושל והחמאה מהמחבת עם האורז, ומערבבים פנימה את החצי-חצי, המלח ו-1 3/4 כוס הגבינה השוויצרית.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה, ומפזרים את 1/4 כוס הגבינה השוויצרית שנותרה מעל.
אופים ללא כיסוי בתנור שחומם מראש עד שהאורז רך והחלק העליון משחים קלות, כשעה.