לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו תבשיל בראנץ ' בן לילה. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 66 סנט למנה מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, תהליך מוצר גבינה אמריקאי, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו תבשיל בראנץ ' איטלקי בן לילה, לילה טקס-מקס טורטיה בראנץ ' אופים, ו תבשיל בראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים מעט. מערבבים גבינה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש.
3
במחבת טפלון גדולה הקפיצו פטריות ובצל ירוק בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
להוסיף בשר חזיר; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
להקציף תחליף ביצה וביצים; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד כמעט להתייצבות. מערבבים ברוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
רוטב גבינה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. זורקים קוביות לחם עם חמאה. מסדרים מעל תערובת ביצים; מפזרים פפריקה. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
8
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך