תבשיל הודו וביסקוויט ביתי
תבשיל הודו וביסקוויט ביתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 441 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תיבול עוף, קרם צ'ייב ובצל, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו תבשיל הודו וביסקוויט, תבשיל נקניק הודו ביסקוויט, ו תבשיל אטריות בשר בסגנון ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, מערבבים מרק, חלב וירקות.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק.
מערבבים בטורקיה, שמנת חמוצה ותיבול עופות. מבשלים ומערבבים רק עד מחומם ביסודיות. כפית לתבנית אפייה. מסדרים ביסקוויטים קפואים על תערובת חמה.
אופים חשוף 30 עד 35 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.