תבשיל הטונה של טריש.
תבשיל הטונה של טריש יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 143 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, אטריות ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חמאת הבוטנים של טריש., רוטב הסלט של דודה טריש, ו רוטב הסלט של דודה טריש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בעוד הפסטה מתבשלת, מערבבים את הטונה, מרק מרוכז, אפונה עם פטריות ובצל, בצל, חלב, מלח ופלפל בקערה עד מעורב באופן שווה. מערבבים בעדינות את הפסטה המבושלת, ואז יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם יבשים.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע ופירורי הלחם בצבע חום זהוב, כ -20 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.