קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל השעועית הירוקה של סבתא

תבשיל השעועית הירוקה של סבתא
לכי לחנות ותקני קרם, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה, ומבשלים דקה אחת. מערבבים במלח, סוכר, בצל ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שעועית ירוקה ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
4
להעביר את התערובת לתבשיל ליטר 2 1/2.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מורחים גבינה קרועה מלמעלה. בקערה קטנה, לזרוק יחד פירורי קרקר וחמאה שנותרה, ומפזרים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פירורי קרקרפירורי קרקר
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון הוא זהב וגבינה הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור