לכי לחנות ותקני קרם, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה, ומבשלים דקה אחת. מערבבים במלח, סוכר, בצל ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
חמאה
קמח לכל מטרה
בצל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שעועית ירוקה ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
4
להעביר את התערובת לתבשיל ליטר 2 1/2.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
5
מורחים גבינה קרועה מלמעלה. בקערה קטנה, לזרוק יחד פירורי קרקר וחמאה שנותרה, ומפזרים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פירורי קרקר
חמאה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון הוא זהב וגבינה הוא מבעבע.