תבשיל טוט צ'ילי-גבינה-תפוחי אדמה
תבשיל טוט צ'ילי-גבינה-תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 565 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בשר טחון, תירס הקרנל, טוט תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, ופל טוט תפוחי אדמה אפוי טעון, ו תבשיל תפוחי אדמה צ'ילי כלב (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
לנקז היטב, ולחזור למחבת. מערבבים במתנע צ ' ילי, עגבניות, ותירס.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם גבינה; העליון באופן שווה עם טוט.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד tots הם זהב. למעלה עם פרוסות jalapeo.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו המתכון המסורתי צ 'ילי הקסם של בוש המתנע צ' ילי ועופרת אידה תפוחי אדמה. כדי לבעוט את הטעם, תחליף 1 (14 1/2-עוז.) יכול פטיט עגבניות חתוכות לקוביות עם jalapeos לעגבניות חתוכות לקוביות.