תבשיל טלה בסגנון אירי
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לך מלח ופלפל, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תבשיל טלה אירי, תבשיל טלה אירי, ו תבשיל טלה אירי.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
שכבה של בשר טלה, בצל, תפוחי אדמה, גזר וסלרי בסיר או תבשיל בתנור הוכחה. מתבלים כל שכבה עם פטרוזיליה, מלח ופלפל תוך כדי תנועה.
יוצקים את מלאי הבשר ומכסים בחוזקה.
אופים במשך 1 1/2 עד 2 שעות בתנור שחומם מראש, עד ירקות ובשר עדינים מאוד. מחלקים לקערות ומקשטים עם פטרוזיליה נוספת.