תבשיל כרוב-גזר
קדירת כרוב-גזר דורשת כשעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 106 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-6 גרם שומן כל אחת. תמורת 34 סנט למנה, מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, מים, קמח וחלב. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. עם ציון ספונקולרי של 47%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כרוב סקסי (+ ספרינג רולס גזר וכרוב כוסברה ליים), כרוב סקסי (+ ספרינג רולס גזר וכרוב כוסברה ליים), וכרוב סקסי (+ כוסברה-ליים ספרינג רולס גזר וכרוב).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים קוביות חמין במים בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כרוב וגזר במים המתובלים עד שהם רכים, 20 עד 30 דקות.
מסננים, שומרים 1/2 כוס מנוזלי הבישול.
מעבירים כרוב וגזר לכלי תבשיל בגודל 8x11 אינץ'.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת עד שהוא חם, כדקה.
יוצקים נוזל בישול וחלב שמורים לתערובת הקמח; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסף גבינה לתערובת החלב; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה וסמיכה.
יוצקים רוטב גבינה על כרוב וגזר; מערבבים לציפוי. מתבלים בפפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם ומבעבע, 20 עד 30 דקות.