קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

תבשיל נקניק איטלקי

תבשיל נקניק איטלקי
מתכון תבשיל נקניק איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. במנה עיקרית זו יש 552 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל נקניק איטלקי, תבשיל נקניק איטלקי, ו תבשיל נקניק ופלפל איטלקי (מתכונים דומים).

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2largesגזר, לחתוך לחתיכותגזר, לחתוך לחתיכות2ביוןסלרי, לחתוך לחתיכותסלרי, לחתוך לחתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס11 קילו קישואים,מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)11 קילו קישואים,רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1largesפלפל ירוק, חתוך לחתיכותפלפל ירוק, חתוך לחתיכות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי, תרמילים הוסרו, פרוס לחתיכות אינץ 1נקניק איטלקי, תרמילים הוסרו, פרוס לחתיכות אינץ 11776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים2smallsבצל, חתוך לתוך טריזיםבצל, חתוך לתוך טריזים2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכותתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות6ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון