תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל נקניק איטלקי מטוגן. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, פטריות כפתור, קישורי נקניק מתונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל נקניק איטלקי מטוגן, תבשיל נקניק איטלקי מטוגן, ו תבשיל נקניק איטלקי.
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הוסף קישורי נקניק למחבת; לבשל 12-14 דקות או עד נקניק הוא השחמה וכמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר נקניקים קישורים חיתוך הלוח ולאפשר להם להתקרר לפני חיתוך מטבע. מערבבים גזר, גזר לבן, פטריות, סלרי וכריך שוויצרי לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
Chard שוויצרי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את השעורה, העגבניות, המניה, היין, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שעורה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הוסף נקניק פרוס לסיר. מערבבים לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים חום וממשיכים להתבשל עד 1 שעה או עד שהשעורה מבושלת.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.