תבשיל סטייק גבינת פילדלפיה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 885 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך רוטב סויה, לחם, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מטבל סטייק גבינת פילדלפיה, סטייק גבינת פילדלפיה, ו כריכי סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני נמוך; מוסיפים את פלפל ובצל למחבת; מתבלים עם 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית אבקת שום, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד רך, על 20 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל
שמן זית
פלפל
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת ולהעלות את החום בינוני; מוסיפים את הסטייק פרוס לשמן החם עד; עונה עם 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית אבקת שום, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד לא ורוד יותר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
סטייק פרוס
שמן זית
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום באופן מיידי.
5
מסדרים את קוביות הלחם בתחתית צלחת 9x13.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
6
מניחים את הסטייק על הלחם ושמים את תערובת הפלפל והבצל על הסטייק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
לחם
בצל
סטייק.
7
ממיסים את החמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מקציפים בקמח כדי להכין משחה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
יוצקים את הבירה, לטאטא ללא הרף עד שאין גושים. מערבבים את 1 1/2 כפיות פלפל שחור, 1 כפית אבקת שום, פטרוזיליה, אבקת בצל, 1/2 כפית מלח, פפריקה, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה; מערבבים. ככל שהתערובת מתעבה, יוצקים את החלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
אבקת שום
פלפל שחור
אבקת בצל
רוטב סויה
פפריקה
פטרוזיליה
בירה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מוסיף את גבינת מונטריי ג ' ק וגבינה אמריקאית; מערבבים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
גבינה אמריקאית
גבינה
11
יוצקים את התערובת על החומרים המורכבים במחבת 9x13. למעלה עם פרוסות גבינת פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות גבינה פרובולונית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת הפרובולון נמסה, כ -20 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.