קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל עגבניות אפוי מקרוני וגבינה

תבשיל עגבניות אפוי מקרוני וגבינה
תבשיל עגבניות אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 832 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, גבינת צ'דר חדה, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. הציון הזה די טוב. נסו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות; מסננים, מחזירים מקרוני לסיר ומערבבים עגבניות למקרוני. מבשלים על אש בינונית עד שהמקרוני סופג חלק מהנוזלים מהעגבניות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסירים מהאש.
4
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים קמח לחמאה מומסת ומבשלים עד לבעבע, 1 עד 2 דקות. שופכים לאט לאט חצי וחצי ומרק עוף לתערובת החמאה תוך כדי ערבוב. מביאים את התערובת לרתיחה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהיא מסמיכה ומבעבעת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסירים את הסיר מהאש. ממיסים גבינת צ 'דר קלה וגבינת צ' דר חדה לתערובת החמאה חופן אחד בכל פעם, תוך ערבוב לשילוב כל תוספת לפני הוספת הבאה. מתבלים את תערובת הגבינה בפלפל ויוצקים על המקרוני; מערבבים לציפוי פסטה באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ומעליהם קרקרים כתושים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מזהיב והנוזל מבעבע, 15 עד 20 דקות. מצננים 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור