תבשיל עגבניות אפוי מקרוני וגבינה
תבשיל עגבניות אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 832 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, גבינת צ'דר חדה, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. הציון הזה די טוב. נסו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות; מסננים, מחזירים מקרוני לסיר ומערבבים עגבניות למקרוני. מבשלים על אש בינונית עד שהמקרוני סופג חלק מהנוזלים מהעגבניות, כ -4 דקות.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים קמח לחמאה מומסת ומבשלים עד לבעבע, 1 עד 2 דקות. שופכים לאט לאט חצי וחצי ומרק עוף לתערובת החמאה תוך כדי ערבוב. מביאים את התערובת לרתיחה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהיא מסמיכה ומבעבעת, 2 עד 3 דקות.
מסירים את הסיר מהאש. ממיסים גבינת צ 'דר קלה וגבינת צ' דר חדה לתערובת החמאה חופן אחד בכל פעם, תוך ערבוב לשילוב כל תוספת לפני הוספת הבאה. מתבלים את תערובת הגבינה בפלפל ויוצקים על המקרוני; מערבבים לציפוי פסטה באופן אחיד.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ומעליהם קרקרים כתושים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מזהיב והנוזל מבעבע, 15 עד 20 דקות. מצננים 10 דקות לפני ההגשה.