תבשיל פיצה פפרוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פיצה פפרוני. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 435 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.47 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת צ'דר, פפרוני הודו, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל פיצה פפרוני, תבשיל ספגטי פיצה פפרוני, ו תבשיל פיצה פפרוני כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; מסננים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים הודו ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב הספגטי והעגבניות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות. מערבבים אטריות.
מעבירים לשניים משומנים 13 אינץ'. איקס 9-אין. אפיית כלים.
מפזרים כל אחד עם פטריות, גבינות ופפרוני.
אופים, חשופים, ב 350 ל 30-35 דקות או עד מחומם דרך גבינות יש נמס.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.