תבשיל צלעות חזיר תפוח דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. תמורת 26.79$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -515 גרם חלבון , 107 גרם שומן , ובסך הכל 3802 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, שמן קנולן, תפוח חמוץ וצימוקים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל צלעות חזיר תפוחים , תבשיל צלעות חזיר ותפוחים , וקדרת צלעות חזיר .
הוראות
1
במחבת גדולה משחימים בשר בשמן כ-3-4 דקות מכל צד או עד שמדחום מצביע על 145°.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסירים מהאש ושומרים חם. (
3
הניחו לבשר לעמוד 5 דקות לפני שמוסיפים אותו לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
בינתיים מערבבים בסיר גדול את המים, החמאה, התפוח והצימוקים; להביא לרתיחה. מערבבים בתערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מרפרף עם מזלג.
6
מעבירים לרדוד משומן 1-Qt. תבנית אפייה. למעלה עם בשר. כף מרק על בשר ומלית.