קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות79
מגזין

תבשיל צלעות חזיר תפוחים

תבשיל צלעות חזיר תפוחים
תבשיל צלעות חזיר תפוח דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. תמורת 26.79$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -515 גרם חלבון , 107 גרם שומן , ובסך הכל 3802 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, שמן קנולן, תפוח חמוץ וצימוקים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל צלעות חזיר תפוחים , תבשיל צלעות חזיר ותפוחים , וקדרת צלעות חזיר .

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים בשר בשמן כ-3-4 דקות מכל צד או עד שמדחום מצביע על 145°.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסירים מהאש ושומרים חם. (
3
הניחו לבשר לעמוד 5 דקות לפני שמוסיפים אותו לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
בינתיים מערבבים בסיר גדול את המים, החמאה, התפוח והצימוקים; להביא לרתיחה. מערבבים בתערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לשימור,לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מרפרף עם מזלג.
6
מעבירים לרדוד משומן 1-Qt. תבנית אפייה. למעלה עם בשר. כף מרק על בשר ומלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור