הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אורגנו, בצל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: קאטפיש קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו שפמנון מושחר ברוטב קריאולי.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות. מערבבים את הקורנית, אורגנו, חרדל, רוטב טבסקו, פלפל, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו
אטריות ריגטוני מיובשות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות ואת המרק לסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את שעועית לימה ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים את התירס ומבשלים 4 דקות יותר.
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.