תפוח, אגס, חבושים גאלט הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. סעו לחנות וקחו קמח לא מזוהם, מלח כשר, טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Crostata אגס, תפוח, חבוש, תפוח, אגס חבוש חום בטי, ו Galette אגס תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום, לשים את הקמח והמלח במעבד מזון דופק כמה פעמים לערבב. פזר את החמאה על החלק העליון ואת הדופק עד החמאה היא חתיכות בגודל אפונה. לשבור את גבינת שמנת לתוך 3 או 4 חתיכות ולהוסיף למעבד המזון. דופק עד חמאה וגבינת שמנת הם חתיכות המשתנות בגודל פתיתי שיבולת שועל לאפונה. עם המנוע פועל, לאט לטפטף במי הקרח, קצת בכל פעם, הוספת רק מספיק עבור הבצק להחזיק יחד כאשר אתה צובט גוש בין האצבעות. תקשיב לקול של המנוע להעמיק, רמז הבצק מוכן.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
להעביר את הבצק למשטח עבודה מקורנת קלות ללוש בקצרה רק כדי להביא אותו יחד לכדור. לשטח אותו לתוך דיסק, לעטוף בסרט פלסטיק, להכניס למקרר במשך לפחות 45 דקות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
חותכים את התפוח והאגס לקוביות 1/2 אינץ בערך. לגרר בגסות את חבושים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת. שים את כל הפירות לתוך קערה, מפזרים את הסוכר החום, קמח, מיץ לימון, וניל, ומלח, ולזרוק את המעיל באופן שווה.
מניחים את דיסק הבצק בין 2 יריעות של סרט פלסטיק מקומח קלות להתגלגל לתוך מעגל 14 אינץ'. לקלף את הסדין העליון של סרט פלסטיק. אם העיגול הוא לא אחיד, לקצץ את קצה הבצק עם גלגל פיצה או מזמרה במטבח. לאחר מכן, באמצעות הסדין התחתון, להעיף את עיגול הבצק על הקלף. (זה יהיה לתלות על הקצוות של המחבת.) לקלף בזהירות את הסדין השני של סרט פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסדרים את המילוי באופן שווה על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' סביב הקצוות. שימוש בקלף כסיוע, לקפל את הגבול מעל הפרי, תוחב וקפל את המאפה כדי להתאים בנוחות על הפרי כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
8
כדי לסיים, מברשת את השפה מאפה עם חצי וחצי ומפזרים את הסוכר turbinado באופן שווה על המאפה ואת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
9
אופים עד הפרי הוא רך כאשר פירסינג עם סכין ואת הבצק הוא זהב, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
תן לגלט להתקרר על המחבת במשך 15 דקות, ואז להחליק את הקלף עם גאלט על מתלה תיל כדי לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
ממיסים את שימורי משמש בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מערבבים במשקה, ואז עוברים דרך מסננת משובחת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
ליקר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מברישים את הזיגוג על הפרי החם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
רוטב שומשום יפני מוכן
13
מגישים את galette חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.
14
מקררים שאריות גאלט, מכוסה היטב, עד 3 ימים.
15
מחממים על תבנית אפייה בתנור 375°f שחומם מראש במשך כ -10 דקות כדי לפרוס את הקרום לפני ההגשה.