קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח, אגס, חבושים גאלט

תפוח, אגס, חבושים גאלט
תפוח, אגס, חבושים גאלט הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. סעו לחנות וקחו קמח לא מזוהם, מלח כשר, טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Crostata אגס, תפוח, חבוש, תפוח, אגס חבוש חום בטי, ו Galette אגס תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, לשים את הקמח והמלח במעבד מזון דופק כמה פעמים לערבב. פזר את החמאה על החלק העליון ואת הדופק עד החמאה היא חתיכות בגודל אפונה. לשבור את גבינת שמנת לתוך 3 או 4 חתיכות ולהוסיף למעבד המזון. דופק עד חמאה וגבינת שמנת הם חתיכות המשתנות בגודל פתיתי שיבולת שועל לאפונה. עם המנוע פועל, לאט לטפטף במי הקרח, קצת בכל פעם, הוספת רק מספיק עבור הבצק להחזיק יחד כאשר אתה צובט גוש בין האצבעות. תקשיב לקול של המנוע להעמיק, רמז הבצק מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פתיתי שיבולת שועלפתיתי שיבולת שועל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
להעביר את הבצק למשטח עבודה מקורנת קלות ללוש בקצרה רק כדי להביא אותו יחד לכדור. לשטח אותו לתוך דיסק, לעטוף בסרט פלסטיק, להכניס למקרר במשך לפחות 45 דקות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
חותכים את התפוח והאגס לקוביות 1/2 אינץ בערך. לגרר בגסות את חבושים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת. שים את כל הפירות לתוך קערה, מפזרים את הסוכר החום, קמח, מיץ לימון, וניל, ומלח, ולזרוק את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
דבש הדריםדבש הדרים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את החמאה באופן שווה לתוך הפרי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
5
מחממים את התנור ל 191°, עם מתלה בשליש התחתון. הפוך תבנית אפייה בגודל 17 על 12 אינץ ' הפוכה וכסה את התחתית בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את דיסק הבצק בין 2 יריעות של סרט פלסטיק מקומח קלות להתגלגל לתוך מעגל 14 אינץ'. לקלף את הסדין העליון של סרט פלסטיק. אם העיגול הוא לא אחיד, לקצץ את קצה הבצק עם גלגל פיצה או מזמרה במטבח. לאחר מכן, באמצעות הסדין התחתון, להעיף את עיגול הבצק על הקלף. (זה יהיה לתלות על הקצוות של המחבת.) לקלף בזהירות את הסדין השני של סרט פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסדרים את המילוי באופן שווה על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' סביב הקצוות. שימוש בקלף כסיוע, לקפל את הגבול מעל הפרי, תוחב וקפל את המאפה כדי להתאים בנוחות על הפרי כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
8
כדי לסיים, מברשת את השפה מאפה עם חצי וחצי ומפזרים את הסוכר turbinado באופן שווה על המאפה ואת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
9
אופים עד הפרי הוא רך כאשר פירסינג עם סכין ואת הבצק הוא זהב, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
תן לגלט להתקרר על המחבת במשך 15 דקות, ואז להחליק את הקלף עם גאלט על מתלה תיל כדי לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
ממיסים את שימורי משמש בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מערבבים במשקה, ואז עוברים דרך מסננת משובחת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מברישים את הזיגוג על הפרי החם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
מגישים את galette חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.
14
מקררים שאריות גאלט, מכוסה היטב, עד 3 ימים.
15
מחממים על תבנית אפייה בתנור 375°f שחומם מראש במשך כ -10 דקות כדי לפרוס את הקרום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן