קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מטבחיםאסייתי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אסיה ברוקולי ופטריות

אסיה ברוקולי ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו ברוקולי ופטריות אסייתיות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 84 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה טחון, תערובת תיבול, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 48%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אסיה ממולאים פטריות, אסיה בוק צ'וי ופטריות, ו פטריות פורטובלו בהשראת אסיה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו ברוקולי ופטריות בשמן זית, שמן שומשום וחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השום, תערובת התיבול ופלפל הצ ' יפוטלה; מבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיה יכולה להיות משולבת עם ריזלינג, גוורצטרמינר, וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הלוח הנקי ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לוח נקי ריזלינג
לוח נקי ריזלינג
פרופיל טעם מרענן עם ניחוחות אפרסק, הערות ליים, חייםחומציות ורמז של מינרלים ותבלינים.משתלב יפה עם מנות אסייתיות, אוכל חריף, סושי, דגים, עופות ובשר חזיר.