תפוח חם-פודינג חמאה
פודינג תפוחים-חמאה חם פאי פודינג עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג תפוחים חם עם חלב חמאה {פרוגרסיבי אוכל}, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לגלגל את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ'; להשתלב צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל.
מניחים צלחת עוגה במקרר עד מוכן לשימוש.
כדי להכין streusel, כף קל 1/3 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1/3 כוס קמח, סוכר חום, ו 1/2 כפית קינמון בקערה בינונית; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
כדי להכין את המילוי, לחמם מחבת nonstrick גדולה מצופה בריסוס cookig על חום בינוני.
מוסיפים תפוח פרוס, 1/4 כוס סוכר מגורען, ו 1/2 כפית קינמון; לבשל 10 דקות או עד התפוח הוא רך, תערובת sitring מדי פעם. כפית את תערובת התפוחים לתוך קרום מוכן.
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען, 2 כפות קמח, מלח, וביצים, ערבוב עם מקצף. מערבבים בחמאה ווניל.
יוצקים מעל תערובת תפוחים.
אופים ב 325 במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 (לא להסיר עוגה מהתנור); מפזרים streusel מעל עוגה.
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד סט.
בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.