קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח חם-פודינג חמאה

תפוח חם-פודינג חמאה
פודינג תפוחים-חמאה חם פאי פודינג עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג תפוחים חם עם חלב חמאה {פרוגרסיבי אוכל}, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין את הקרום, לגלגל את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ'; להשתלב צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מניחים צלחת עוגה במקרר עד מוכן לשימוש.
4
כדי להכין streusel, כף קל 1/3 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
שלב 1/3 כוס קמח, סוכר חום, ו 1/2 כפית קינמון בקערה בינונית; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים streusel במקרר.
7
כדי להכין את המילוי, לחמם מחבת nonstrick גדולה מצופה בריסוס cookig על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים תפוח פרוס, 1/4 כוס סוכר מגורען, ו 1/2 כפית קינמון; לבשל 10 דקות או עד התפוח הוא רך, תערובת sitring מדי פעם. כפית את תערובת התפוחים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען, 2 כפות קמח, מלח, וביצים, ערבוב עם מקצף. מערבבים בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים מעל תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
11
אופים ב 325 במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 (לא להסיר עוגה מהתנור); מפזרים streusel מעל עוגה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.