תפוחי אדמה אפויים עם חמאת עשבי תיבול
צריך ללא גלוטן ותוספת צמחונית? תפוחי אדמה אפויים עם חמאת עשבים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-2 ומחירו 88 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, עירית, תפוחי אדמה אדומים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה מעוטרים בעשב אפוי, עשב שום תפוחי אדמה אפויים, ו סינטה עשבי תיבול וחרדל עם תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת מזלג דוקרים את תפוחי האדמה 4 עד 5 פעמים, מורחים אותם במעט חמאה ומפזרים כל תפוח אדמה במלח. עוטפים בנייר כסף.
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל ומבשלים 40 עד 45 דקות הופכים מדי פעם.
בקערת ערבוב מוסיפים חמאה, שום, עירית ופלפל. מקציפים יחד עד לשילוב טוב. קח חתיכת ניילון והניח אותה על השיש.
מניחים את תערובת החמאה על הניילון ומעצבים לבולי עץ או מניחים את הקערה במקרר מכוסה כדי לייצב אותה בחזרה. כאשר תפוחי האדמה שלך מבושלים מוציאים חמאה מהמקרר, פורסים את תפוחי האדמה ומעליהם חמאת עשבים.