תפוחי אדמה דל שומן מסולסלים
אם יש לכם קמח, גבינת gruyere, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה צלחת אפייה 3 ליטר. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, 8 עד 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה וחוזרים לסיר.
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים את הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. לבשל, ערבוב, עד פחזניות הדבק מעט, על 1 דקה. בהדרגה להקציף בשני חלב ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 3 דקות.
הסר מהחום ולהקציף ב 1/2 כפית פלפל, 1 1/2 כפיות מלח ואגוז מוסקט.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה וזורקים בעדינות למעיל.
להעביר את תערובת תפוחי האדמה לתבנית אפייה מוכנה ומפזרים את gruyere.
אופים עד מחומם דרך, כ 10 דקות. לעבור את התנור להגדרת broiler ולצלות את תפוחי האדמה עד השחמה על גבי, כ 5 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.