קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

תפוחי אדמה חרדל מבושלים

תפוחי אדמה חרדל מבושלים
מתכון תפוחי אדמה חרדל מבושל יכול להתבצע בסביבות 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ומתכון ידידותי לפודמפה יש 122 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח, מים, חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 75%, וזה די טוב. נסו טוסט ביצה קשה עם חרדל וחמוצים, טוסט ביצה קשה עם חמוצים וחרדל, ו סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוצה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הקציפו את המים, החרדל הצהוב והמלח יחד בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ומערבבים פנימה את תפוחי האדמה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שהם רכים, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל צהובחרדל צהוב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מסננים נוזלים ומגישים.