תפוחי אדמה עם גבינה ובצל
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, חלב חם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה עם גבינה עם בצל, תפוחי אדמה עם גבינה ובצל לגריל, ו בצלים אפויים גביני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 5 דקות; לנקז.
שכבה של שליש פרוסות תפוחי אדמה, שליש פרוסות בצל, ושליש פרוסות גבינה בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 x 9 אינץ'.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. חזור על שכבות פעמיים עם תפוחי אדמה שנותרו, בצל, פרוסות גבינה, מלח ופלפל. למעלה עם גבינת צ ' דר.
להמס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; להוסיף קמח, לטאטא עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב עד חלקה.
הסר מהחום; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד הזהב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.