קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

תפוחי אדמה פריכים עם טפטוף סלסה ורדה

תפוחי אדמה פריכים עם טפטוף סלסה ורדה
המתכון תפוחי אדמה פריכים עם טפטוף סלסה ורדה מוכן תוך כ-35 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו צלפים, שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 75%. מתכונים דומים: קציצות חזיר פריכות עם סלסת הדרים ורדה, תפוחי אדמה חדשים עם סלסה ורדה, ו תפוחי אדמה סלסה ורדה.

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מכניסים אותם לקערה גדולה וזורקים עם הטימין, הרוזמרין ושמן הזית; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים מחבת גדולה על הגריל ומצפים את התחתית בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מניחים את הפרוסות לתוך המחבת, חופפים אותם בשכבה 1 עד שכל השטח מכוסה תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מזלפים עוד קצת שמן זית מעל. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתחתיות שחומות ופריכות. הופכים את תפוחי האדמה ומבשלים את הצד השני עד שהם שחומים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
במעבד מזון מוסיפים את הזיתים, הצלפים, השום והפטרוזיליה. מעבדים, מוסיפים מעט שמן זית בזרם דק, עד לקבלת מחית חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומתאימים את התיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
8
מצפים את תחתית הפלטה הגדולה במעט מהסלסה, עורמים את תפוחי האדמה מעל ומזלפים עוד קצת סלסה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות אחדמקווה יין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
יין פינו נואר
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.