תפוחי אדמה פשטידת רועים
אנשים רבים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. אם יש לך צ'דר, תפוח אדמה ז' קט, בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פשטידת רועים, פשטידת רועים עם בטטות, ו פעמיים אפוי תפוחי אדמה פשטידת רועים.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ממיסים חצי מהחמאה במחבת ללא מקל. מבשלים את הבצל עבור 3-4 דקות, ולאחר מכן להגדיל את החום ולהוסיף את הבשר. מטגנים במשך 3-4 דקות נוספות עד הבשר יש השחמה. מערבבים במלאי, רוטב ווסטרשייר, עגבניות טהורות וכמה תיבול. בועה בעדינות עבור 15-20 דקות עד טחון הוא רך והרוטב התעבה.
כדי להרכיב, חותכים את תפוח האדמה הז ' קט לחצי לאורכו וגורפים את הבשר לקערה קטנה, משאירים את העור שלם. מועכים את תפוחי האדמה עם שאר החמאה ומתבלים היטב. מחלקים את הבשר בין קליפות תפוחי האדמה, ואז מכסים עם מחית.
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה, מפזרים גבינה, ואז אופים במשך 15-20 דקות עד הזהב.
מגישים עם הירקות האהובים עליכם.