תפוחי סוכר חום מבושלים איטיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח סוכר חום מבושל איטי. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו אופציונלי: ציפוי מוקצף, מיץ תפוזים, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סוכר חום ובשר חזיר מבושל איטי בלסמי, חזה בקר מבושל לאט בקפה וסוכר חום, ו תפוחים ממולאים מבושלים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף רצועה סביב החלק העליון של כל תפוח כדי לעזור למנוע פיצוח. מסדרים תפוחים בבישול איטי. בקערה גדולה, לשלב מרכיבים שנותרו למעט ציפוי מוקצף; לערבב כדי להתמזג. כפית על תפוחים. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 3 עד 4 שעות או עד תפוחים הם מכרז. מגניב מעט לשרת חם עם ציפוי מוקצף,אם תרצה.