תפוחים טריים פוסטר עוגת דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 6 . לקינוח הזה יש 639 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר קינמון, מלח, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: תפוחים טריים עוגת פוסטר, עוגת בננות פוסטר, ו עוגת תותים טרייה.
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור;מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
1
שלב קמח, עמילן תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בעזרת האצבעות, 2 סכינים או בלנדר מאפה, חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים חלב עם מזלג רק עד שהתערובת לחה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
כף גדושה 1/4 כוסות בצק על תבנית אפייה מוכנה להכנת שישה סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מפזרים צמרות עם סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
4
אופים עד להזהבה, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בואו להתקרר על מתלה.
6
הכינו מילוי: ממיסים חמאה במחבת כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים תפוחים ומבשלים תוך ערבוב עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
8
מוסיפים סוכר חום, קינמון ומלח; מבשלים עד שהסוכר נמס, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
סוכר
מלח
9
שלב מיץ תפוחים, רום ועמילן תירס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
עמילן תירס
רום
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים למחבת ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, 3 עד 4 דקות. אפשר רוטב להתקרר ולעבות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
להגשה חותכים ביסקוויטים לשניים אופקית.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
12
מניחים תחתיות תפוחים טריים עוגת פוסטר על צלחות הגשה בודדות. כף תערובת תפוחים על תחתית הביסקוויטים והחלף את צמרות הביסקוויטים.