קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים ממולאים חמוציות-אגוז בתנור איטי

תפוחים ממולאים חמוציות-אגוז בתנור איטי
צריך תוספת ללא גלוטן? תפוחים ממולאים של חמוציות-אגוז בתנור איטי יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, חמאה, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו תפוחים ממולאים באגוזים, ג'ינג'ר וחמוציות, תפוחים אפויים חמוציות בתנור איטי, ו תפוחים ממולאים בסיר איטי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את אגוזי המלך, החמוציות, הסוכר החום, שיבולת השועל, החמאה, מיץ הלימון, הקינמון ו -1 / 2 כפית מלח וסוחטים יחד עד שנוצרת תערובת רטובה וחולית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
גרפו את הליבה מכל תפוח בעזרת כף מלון, והקפידו לא לגרוף לגמרי לתחתית או לדפנות. ממלאים כל תפוח בחלק מתערובת החמוציות-אגוז.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
3
מניחים את התפוחים בתוספת הכיריים האיטיות ויוצקים פנימה את סיידר התפוחים. מכסים ומבשלים על נמוך עד שהתפוחים רכים אך עדיין יציבים מעט, 3 עד 4 שעות תלוי בגודל ובסוג התפוח. (אם התפוחים שלך הם על גודל קטן יותר, לבדוק לאחר 2 שעות; הם עשויים לבשל מהר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מגישים כל תפוח שלם או חוצים לשניים בקערה עם כדור גלידה וטפטוף סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)