תפניות לחם עשבי שום
והוא יספק כ 18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קורנית, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: תפניות עשבי שום, פיתולי גבינת שום-עשב, ו פיתולי גבינת שום-עשב.
הוראות
מחממים תנור ל 204° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים. שמן קל 2 גדול (17-על ידי 13 אינץ') גיליונות אפייה.
מערבבים יחד רוזמרין, טימין, 1/4 כוס גבינה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה. מערבבים יחד שמן, שום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה אחרת.
מחלקים בצק לשניים. שמירה על חצי בצק מכוסה במגבת מטבח( לא בד טרי), בעדינות לגלגל את החצי השני לתוך 15-על ידי 10 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור מעט. (השתמש בידיים שלך למשוך פינות. אם הבצק הוא אלסטי מאוד, לכסות במגבת ולתת לנוח על 3 דקות.)
מפזרים חצי בצק (לרוחב) עם חצי תערובת עשבי תיבול, ואז מקפלים את הבצק חצי לרוחב ומתגלגלים קלות כדי ליצור בערך 10 על ידי 8 אינץ ' מלבן.
חותכים לאורכו לרצועות 9 (רוחב פחות מ -1 אינץ') עם גלגל פיצה או סכין כבדה חדה. שמירה על רצועות שנותרו מכוסות במגבת מטבח, לסובב כל רצועה משני הקצוות ולמקם על תבנית אפייה, סידור פיתולים 1 אינץ ' זה מזה.
מברשת עם 1 שמן שום כף ולתת לעמוד תוך יצירת פיתולי לחם הנותרים.
רול החוצה וליצור פיתולי לחם יותר עם בצק שנותר תערובת עשב, ולאחר מכן לארגן על גיליון אחר.
מברשת עם 1 שמן שום כף ולתת לעמוד 5 דקות.
אופים תפניות לחם, החלפת מיקום של גיליונות באמצע, עד הזהב, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
בינתיים, מערבבים יחד פטרוזיליה ונותר 3/4 כוס גבינה במחבת אפייה רדודה.
מיד לאחר האפייה, מברשת לחם פיתולים עם הנותרים שמן שום, ואז לגלגל פטרוזיליה וגבינה עד מצופה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תפניות לחם יכול להיות אפוי, אבל לא מצופה, 2 שעות קדימה. מחממים על תבנית אפייה גדולה בתנור 177° עד חם, 3 עד 5 דקות, ואז מברשת עם שמן שום לגלגל פטרוזיליה וגבינה.