תרד רבדים Mostaccioli
Mostaccioli תרד שכבתית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Mostaccioli עם תרד פטה, עוף & תרד Mostaccioli, ו סלט תרד שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים מבשלים ביותרצ ' ולי עד אל דנטה.
בקערה גדולה משלבים רוטב ספגטי, גבינת פרמזן מגוררת ופסטה מבושלת ומרוקנת.
במקום קערות נפרד מבושל תרד וגבינת מוצרלה גרוסה. שמור 1/2 כוס גבינת מוצרלה גרוסה עבור הדף.
כדי להרכיב, ב 1 1/2 ליטר תבשיל שכבה חצי תערובת אטריות, תרד, וגבינת מוצרלה גרוסה. חוזר. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F(175 מעלות C) במשך 30 דקות.
הסר מהתנור, מפזרים נשאר 1/2 כוס גבינת מוצרלה גרוסה מעל ולאפות עד גבינה נמסה.