קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית

תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית
תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית הוא קטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 868 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, גרגרי מרק עוף, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: חמאם מהשי בי בורגול (תרנגולות קורניש עם בולגור, צימוקים, צנוברים), אורז בר & מילוי בולגור, ו מילוי בולגור עם חמוציות מיובשות ואגוזי לוז.

הוראות

1
בסיר 1 ליטר, לבשל בייקון ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון מבושל בצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז בייקון ובצל. באותו סיר, מחממים מים וגרגרי מרק לרתיחה. מערבבים ב bulgur; להסיר מן החום. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. מערבבים בתערובת בייקון, קישואים, פטריות וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליוןגרגרי בוליון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
בורגולבורגול
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים תנור ל 177°. למלא את חלל הגוף של תרנגולת עם מלית. הדקו פתיחה בשיפוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים תרנגולת, חזה למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מניחים מדחום בשר בשריר הירך אז קצה לא נוגע עצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מברשת עם חלק מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
אופים חשוף 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות, צחצוח מדי פעם עם החמאה שנותרה, עד מיץ של תרנגולות ברור כאשר חתיכות העבות נחתכות לעצם (לפחות 74°).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מלית מחלל הגוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
חותכים תרנגולת לשניים לאורך עמוד השדרה מזנב לצוואר עם מספריים מטבח.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
10
מגישים כל תרנגולת חצי עם מלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)