תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית
תרנגולת קורניש עם בולגור-בייקון מלית הוא קטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 868 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, גרגרי מרק עוף, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: חמאם מהשי בי בורגול (תרנגולות קורניש עם בולגור, צימוקים, צנוברים), אורז בר & מילוי בולגור, ו מילוי בולגור עם חמוציות מיובשות ואגוזי לוז.
הוראות
בסיר 1 ליטר, לבשל בייקון ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון מבושל בצל הוא רך.
לנקז בייקון ובצל. באותו סיר, מחממים מים וגרגרי מרק לרתיחה. מערבבים ב bulgur; להסיר מן החום. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. מערבבים בתערובת בייקון, קישואים, פטריות וקורנית.
מחממים תנור ל 177°. למלא את חלל הגוף של תרנגולת עם מלית. הדקו פתיחה בשיפוד.
מניחים תרנגולת, חזה למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה.
מניחים מדחום בשר בשריר הירך אז קצה לא נוגע עצם.
אופים חשוף 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות, צחצוח מדי פעם עם החמאה שנותרה, עד מיץ של תרנגולות ברור כאשר חתיכות העבות נחתכות לעצם (לפחות 74°).
חותכים תרנגולת לשניים לאורך עמוד השדרה מזנב לצוואר עם מספריים מטבח.
מגישים כל תרנגולת חצי עם מלית.