תרנגולת קורניש עם זיגוג צ'אטני
תרנגולת קורניש עם זיגוג צ'אטני הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תרנגולת קורניש, חרדל דיז'ון, צ' אטני מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות צלויות עם צ'אטני ריבס, תרנגולות משחק קורניש עם זיגוג אפרסק, ו עוף צלוי עם זיגוג חרדל.
הוראות
להסיר ולהשליך את העור ואת הקרביים מתרנגולת. לשטוף תרנגולת ביסודיות עם מים קרים; לטפוח יבש עם מגבות נייר. פצל תרנגולת לחצי לאורכו, באמצעות סכין חשמלי.
מניחים חצאים תרנגולת, לחתוך צדדים למטה, על מתלה במחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
שלב צ 'אטני וחרדל; מברשת שליש תערובת צ' אטני מעל חצאי תרנגולת.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 50 עד 55 דקות או עד חצאי תרנגולת נעשים, צונן פעמיים עם תערובת chutney הנותרים.
הערה: להפחית את צריכת שומן רווי וכולסטרול על ידי הסרת העור עוף, טורקיה, תרנגולות קורניש או לפני או אחרי הבישול.