המאכלים היוקרתיים ביותר בעולם

לפעמים זה דבר נהדר פשוט להתפנק! אכילת מאכלי יוקרה משובחים היא משהו שיכול להפוך ארוחה לחוויה אמיתית. הפעם הראשונה שאתם טועמים קוויאר או שותים שמפניה צרפתית הן תקופות בחייכם שבאמת צריך להתענג ולהתרשם מהזיכרונות לכל עת. בין אם אתם חוגגים חתונה עם מנה ראשונה של אוכל יוקרתי או מפנקים את בן הזוג על ידי הזמנה 'גדולה' במסעדה, הכל יכול להיות מהנה מאוד. כאן ב-Fooddiez בחרנו כמה מאכלים יוקרתיים שעשויים פשוט לפתות אתכם!

בשר מקובה

זהו אחד מבשרי הבקר המשובחים ביותר הידועים לאדם! בקר לבשר הגדל רק במחוז היוגו של יפן מוזנים במזון האורגני המזין ביותר וזוכים לרעות באדמות המרעה הירוקות ביותר. באופן טבעי, תקנות מחמירות מאוד מבטיחות שהאספקה המצומצמת מאוד של בקר וואגיו מייצרת את המרקם המפורסם הנמס בפה שניתן לפרוס דק.

ניתן לגדל ולשחוט את הפרות רק בוואגיו כדי לקבל הסמכה כבשר קובה. הפרות הן זן בקר שחור בשם טאג'ימה. Kobe Beef מדורג כבעל ציון Marbling Beef של 6 ומעלה.

לובסטר

הלובסטר המצוין הוא רכיכה שבדרך כלל מאודים ונהנים ממנה כדואר עיקרי יוקרתי או כמנה ראשונה. מאכלי ים יקרי ערך זה הוזנו פעם במאה ה-19 למשרתים מכיוון שהוא נתפס כמשהו לא מתאים לאריסטוקרטים של אותה תקופה. זהו מקור מצוין לחלבון והחדשות הטובות ללב שלך הן שהוא עשיר בחומצות שומן אומגה 3! כעת זהו מזון יקר מאוד ויש לו תג מחיר גבוה. המנה המפורסמת ביותר היא כנראה לובסטר תרמידור.

זעפרן

החל מפרח הכרכום היפה זעפרן הוא יקר מאוד לגרם אבל מוסיף צבע וניחוח מדהימים כל כך למנות רבות ושונות, עד ששפים מובילים מוודאים שהם מתקצבים לזה. נדרשים אלפי פרחים כדי לייצר גרם אחד בלבד של זעפרן.

צדפות

עוד בימי 'ג'ין ליין' של הוגארת' צדפות נתפסו כמזון למעמדות הנמוכים. אוי כמה שהזמנים משתנים! כעת הם נתפסים כחלק מחוויית האוכל האולטימטיבית והמסעדות המובילות דואגות שיקבלו את הטוב והטרי ביותר עבור הלקוחות שלהם.

הם נאכלים גולמיים ולכן אתה אוהב אותם או שונא אותם! הכי טוב להתאים עם כוס או שתיים של תוססת!

כמהין לבנות

המחיר הרגיל של כמהין אלבה הלבן הוא בסביבות 40,000 דולר עבור קילוגרם של פטריות חריפות ארומטיות להפליא הללו. בימי קדם חשבו שהם בעלי סגולות ריפוי ייחודיות. הם נפלאים רק מגוררים על מנות פסטה טריות או אפילו על ביצים. ניתן למצוא אותם רק בבתי גידול מיוחדים מאוד וקשה לשמצה לשמצה לגידולם. הם גם לוקחים שנים לטפח ולא קל לאחסן אותם. הטעמים הם אדמתיים, בשרניים וגמיים ובעיקר ייחודיים בהקשר זה.

עלה זהב אכיל

כן, אכילת זהב אפשרית ולא רק פנטזיה שהומצאה על ידי שף שפגע בבקבוק! הוא משמש בדרך כלל לקישוט השוקולדים והקינוחים המשובחים ביותר. נכון לעכשיו, אם אתה שוקל לפנק את החושים שלך, מחיר השוק הנוכחי של עלי זהב הוא כ-15,000 דולר לפאונד! אנא קח זאת בחשבון אם תפיל אותו כשאתה מקשט.

בכל פעם שיש לך הזדמנות נסו לטעום כמה מהמאכלים היוקרתיים יוצאי הדופן האלה מכיוון שיש סיבה טובה לתגי מחיר מסוימים. אז, כל מה שאתם Fooddiez שם בחוץ חייב לנסות ולסמן כמה כאלה מרשימת המשאלות היוקרתיות! תהנה!