קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בוטנים

רוטב בוטנים
רוטב בוטנים יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך sambal oelek, סוכר חום, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בשר חזיר מעושן בוטנים עם חמאת בוטנים ברביקיו רוטב וגזר סלט בצל כבוש, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסיאתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר).

הוראות

1
קו אפיית גיליון עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בוטנים; מטגנים עד חום זהוב, צופים מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בוטנים מגבות נייר; ניקוז. מגניב. טוחנים דק בוטנים במעבד. זרוק את כל אבל 1 כף שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום שמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף שאלוט, זנגביל ושום; sauté עד שאלוט הם כמעט במכרז, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מוסיפים אנשובי ו-5 המרכיבים הבאים; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
7
מוסיפים 2 3/4 כוסות מים; מבשלים עד שאלוט מכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים בוטנים; מבשלים עד שהתערובת מתעבה מעט, 5 דקות יותר. מתבלים במלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לפני השימוש, לחמם מחדש על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם והוספת יותר מים לרוטב דק. מערבבים מיץ לימון לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום מולבןשום מולבן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מגישים חמים.