Blackberry Gin Fizz Float
הבלאקברי ג'ין Fizz Float דורש כ 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם אוכמניות, עלי נענע, ג'ינג'ר אייל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Blackberry Gin Fizz Float, בלאקברי ג'ין פיז, ו "בלאקברי פיז".
הוראות
מחממים את האוכמניות, הסוכר והמים בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה. בזמן ההתחממות, לרסק עם מחית תפוחי אדמה, עד עקביות אפילו עבה הוא הגיע, על 8 דקות.
יוצקים את האוכמניות דרך מסננת, לתוך קערה, דוחף קצת בשר דרך עם המיצים, מוודא לתפוס את הזרעים. מגניב במקרר לפחות 10 דקות.
למלא שייקר קוקטייל עם 2 כפות של מחית אוכמניות, 2 כפות של עלי נענע, 2 אונקיות של ג ' ין, 1 כף מיץ ליים, וקומץ קרח. לנער במרץ 5 עד 6 פעמים עד המשקה הוא קר כקרח. מסננים את התערובת לתוך כוס גבוהה. למעלה עם 6 אונקיות של ג ' ינג ' ר אייל ומערבבים קלות. חזור על 3 המנות הנותרות. לסיים ולהגיש עם כף של סורבה או גלידה.