B. l. d. יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1197 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמיר, טימין, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת חלב חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קציץ לימון קר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים בנדיבות את כל הצדדים של הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרות
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. לצרוב את הצלעות הקצרות מכל הצדדים עד השחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד. לאחר צרוב, לשים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הגזר, שום andonions לסיר עם טפטוף צלעות קצר ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. מבשלים את הירקות עד שהם הופכים חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את היין ואת deglaze הסיר, גירוד כל חיבה מפותחת (כל הביטים החומים טעים) מלמטה. מביאים את היין לרתיחה ומתבלים עם קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיף את הקורנית, עלה דפנה וצלעות קצרות וכל מיצי שאריות מהצלחת הצלעות הקצרות היו מונחות על. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור עד שהבשר הוא מזלג במכרז, 2 עד 2 1/2 שעות. להפוך את הצלעות קצרות פעם אחת במהלך תהליך הבישול לאחר כשעה 1 של בישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
לאחר הצלעות קצרות מכרז, להסיר אותם מן הנוזל braising ולהניח בצד להתקרר. לרפרף את השומן מהחלק העליון של צלימת הנוזל. לאחר מכן מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת בסדר ולהביא לרתיחה עד שהוא מופחת בחצי, על 8 דקות (כדי להניב כ 2/3 כוס של רוטב מופחת).
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את הבשר מהעצם וחתוך לחצי אופקית כדי להתאים על הקרואסון.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
עבור הכריך לבנות: קל טוסט קרואסונים ולאחר מכן schmear קצת חרדל חזרת על החלק התחתון של השרויסאנט.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
קרואסון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
למריחה על טוסט אם רוצים
12
מניחים את פרוסות הצלעות הקצרות על גבי חרדל טפטוף עם כמה רוטב thereduced. למעלה עם ביצה מטוגנת ואז ערימה יפה של הצ ' יפס. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
אל תחתוך ואל תחרוג 3 מאלה ביום - אחד ל-B, אחד ל-L ואחד ל-D. אתה יכול אפילו להתגנב abite ל - "D" האחר.
14
לטאטא יחד 8 כוסות מים עם 1/4 כוס המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מניחים את תפוחי האדמה פרוסים לתוך תמיסת מים ומלח ולתת להשרות לפחות 20 דקות. לאחר שהם ספוגים, יבש ביסודיות על מגבות נייר או מגבות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
מחממים את השמן תנור הולנדי גדול ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
17
במטחנת תבלינים, לשלב את אבקת חלב חמאה, אבקת בצל, אבקת שום, סוכר, שמיר ואת הנותרים 1 כפית מלח. לטחון לאבקה הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב חמאה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
ליקוריץ צהוב וירוק
שמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
18
בקבוצות בגודל קומץ, מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם פשוט הופכים חום זהוב, 2 עד 3 דקות. לזרוק מיד בקערה גדולה עם חלק מתערובת התבלינים. ואז מניחים אותם על תבנית אפייה ומפזרים אותם שוב עם חלק מתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
החזק אותם במיכל אטום למחצה במשך כמה ימים, אם אתה יכול לסבול את זה כל כך הרבה זמן.