קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

B. L. D.

B. L. D.
B. l. d. יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1197 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמיר, טימין, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת חלב חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קציץ לימון קר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים בנדיבות את כל הצדדים של הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. לצרוב את הצלעות הקצרות מכל הצדדים עד השחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד. לאחר צרוב, לשים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הגזר, שום andonions לסיר עם טפטוף צלעות קצר ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. מבשלים את הירקות עד שהם הופכים חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את היין ואת deglaze הסיר, גירוד כל חיבה מפותחת (כל הביטים החומים טעים) מלמטה. מביאים את היין לרתיחה ומתבלים עם קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיף את הקורנית, עלה דפנה וצלעות קצרות וכל מיצי שאריות מהצלחת הצלעות הקצרות היו מונחות על. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור עד שהבשר הוא מזלג במכרז, 2 עד 2 1/2 שעות. להפוך את הצלעות קצרות פעם אחת במהלך תהליך הבישול לאחר כשעה 1 של בישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
לאחר הצלעות קצרות מכרז, להסיר אותם מן הנוזל braising ולהניח בצד להתקרר. לרפרף את השומן מהחלק העליון של צלימת הנוזל. לאחר מכן מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת בסדר ולהביא לרתיחה עד שהוא מופחת בחצי, על 8 דקות (כדי להניב כ 2/3 כוס של רוטב מופחת).
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את הבשר מהעצם וחתוך לחצי אופקית כדי להתאים על הקרואסון.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
עבור הכריך לבנות: קל טוסט קרואסונים ולאחר מכן schmear קצת חרדל חזרת על החלק התחתון של השרויסאנט.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
קרואסוןקרואסון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12
מניחים את פרוסות הצלעות הקצרות על גבי חרדל טפטוף עם כמה רוטב thereduced. למעלה עם ביצה מטוגנת ואז ערימה יפה של הצ ' יפס. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
אל תחתוך ואל תחרוג 3 מאלה ביום - אחד ל-B, אחד ל-L ואחד ל-D. אתה יכול אפילו להתגנב abite ל - "D" האחר.
14
לטאטא יחד 8 כוסות מים עם 1/4 כוס המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מניחים את תפוחי האדמה פרוסים לתוך תמיסת מים ומלח ולתת להשרות לפחות 20 דקות. לאחר שהם ספוגים, יבש ביסודיות על מגבות נייר או מגבות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
מחממים את השמן תנור הולנדי גדול ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
17
במטחנת תבלינים, לשלב את אבקת חלב חמאה, אבקת בצל, אבקת שום, סוכר, שמיר ואת הנותרים 1 כפית מלח. לטחון לאבקה הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב חמאהאבקת חלב חמאה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
18
בקבוצות בגודל קומץ, מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם פשוט הופכים חום זהוב, 2 עד 3 דקות. לזרוק מיד בקערה גדולה עם חלק מתערובת התבלינים. ואז מניחים אותם על תבנית אפייה ומפזרים אותם שוב עם חלק מתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
החזק אותם במיכל אטום למחצה במשך כמה ימים, אם אתה יכול לסבול את זה כל כך הרבה זמן.

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)3(חוֹרֶף)אבקת חלב חמאהאבקת חלב חמאה3גזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים4קרואסונים, חתוכים לחצי אופקית.קרואסונים, חתוכים לחצי אופקית.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש4largesביצים, מבושל בצד שמש למעלהביצים, מבושל בצד שמש למעלה3(חוֹרֶף)שמיר טרי טחוןשמיר טרי טחון3sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואחרדל חזרתחרדל חזרת2(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1קילוגרםתפוחי אדמה russet, שפשף, שטף לחתוך דק על mandoline (כ 1/10th של אינץ')תפוחי אדמה russet, שפשף, שטף לחתוך דק על mandoline (כ 1/10th של אינץ')4אנגלית לחתוך עצם-בצלעות קצרות (כ 3 על ידי 3 1/2 אינץ ' ו 3 פאונד)אנגלית לחתוך עצם-בצלעות קצרות (כ 3 על ידי 3 1/2 אינץ ' ו 3 פאונד)1(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2בצל צהוב, קצוץ בערךבצל צהוב, קצוץ בערך