קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

BBQ Chicken Pizzas

BBQ Chicken Pizzas
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיצות BBQ Chicken. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 913 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דבש, גבינת גאודה, רוטב ברביקיו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 66% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: BBQ Chicken Pizzas , Quick BBQ Chicken Pizzas , ומיני BBQ Chicken Pizzas .

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (8 אונקיות) גבינת גאודה מעושנת מגוררת2 כוסות (8 אונקיות) גבינת גאודה מעושנת מגוררת
1/2 בצל אדום בינוני, פרוס דק ומופרד לטבעות1/2 בצל אדום בינוני, פרוס דק ומופרד לטבעות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הקמח המלא, השמן, הדבש, המלח ו-1-1/2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מנקבים בצק למטה. על משטח מקומח קלות מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
6
מגלגלים כל אחד ל-10 אינץ'. מעגל; לבנות מעט קצוות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים עוף ובצל ב-1 כף שמן עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים רוטב ברביקיו; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מסירים מהאש ומניחים בצד.
10
להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מברישים את שני צידי הבצק בשמן הנותר. צולים בצק, מכוסה, על אש בינונית במשך 1-2 דקות או עד שהקרום שחום קלות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מוציאים מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
שכבו את הצד הצלוי של כל פיצה עם תערובת העוף, הגבינות וטבעות הפלפל. מחזירים פיצות לגריל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
מכסים ומבשלים במשך 4-5 דקות או עד שהקרום שחום קל והגבינה נמסה, סובב פיצות באמצע הבישול כדי להבטיח קרום שחום אחיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
15
מפזרים בזיליקום אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות כל) שמרים יבשים פעיליםחבילות כל) שמרים יבשים פעילים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת Asiago מגוררת כוסגבינת Asiago מגוררת כוס2866 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה281אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1השארMinced fresh basil optionalMinced fresh basil optional1השארMinced fresh basil optionalMinced fresh basil optional3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גביעי גבינת גודה מעושנת גרוסהגביעי גבינת גודה מעושנת גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק118אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טבעות פלפל כבושטבעות פלפל כבוש11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, דק פרוס ומופרד לטבעותבצל אדום, דק פרוס ומופרד לטבעות11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף נטול עצמות, חתוך לחתיכות 1/2 אינץחזה עוף נטול עצמות, חתוך לחתיכות 1/2 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (110° עד 115°)מים חמים (110° עד 115°)30אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Luna Vineyards Sangiovese עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
לונה ויניארדס סנגיובזה
לונה ויניארדס סנגיובזה
סנג'ובזה 2009 שלנו בעמק נאפה מבושם בניחוחות של דובדבנים שחורים, פטל, אלגום ורמז של וניל. דובדבן בינג שולט באמצע החך, מודגש על ידי פטל ורמזים של אלגום. הסיום מתחיל בתווי מינרליות מושכים ומסתיים בחליטת תבלינים של פולי קקאו.