קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

Bistecca alla פלורנטין עם רוטב סטייק בלסמי ורוזמרין וגריל טרוויזו עם Gorgonzola

Bistecca alla פלורנטין עם רוטב סטייק בלסמי ורוזמרין וגריל טרוויזו עם Gorgonzola
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 708 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. אם יש לכם gorgonzola, רוזמרין, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין, סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין, ו סטייק ובצל בגריל עם רוזמרין-רוטב חמאה בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 שקד כוס או שבבי עץ דובדבן, ספוג במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
דובדבניםדובדבנים
צ ' יפסצ ' יפס
2
לטאטא יחד את השמנים, השום והרוזמרין בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
3
מוסיפים את הסטייקים והופכים למעיל במרינדה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
4
הסר את הסטייקים מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
5
מחממים גריל לחום גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מוסיפים את שבבי העץ הספוגים לפחם או שמים את שבבי העץ בתיבה מעשן ומוסיפים לגריל גז. סגור את המכסה ותן לחום למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר את הסטייקים מן המרינדה יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
8
מפזרים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל עד חרוך משני הצדדים ומבושל עד doneness בינוני נדיר, 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
הסר מן הגריל, לטפטף עם קצת רוטב סטייק בלסמי רוזמרין ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
בעוד סטייקים צולים, מברשת טרוויזו עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט מכל הצדדים רק מתחיל לנבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מעבירים למגש, מניפים את העלים, מטפטפים עם מעט בלסמי, שמן זית כתית מעולה ומתפוררים מעל הגורגונזולה. למעלה עם פרוסות של סטייק וטפטוף עם רוטב סטייק יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
רוטב סטייקרוטב סטייק
GorgonzolaGorgonzola
סטייק.סטייק.
12
מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
13
מערבבים את חומץ בלסמי, שום ורוזמרין בסיר קטן ומבשלים על חום גבוה עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
הסר את הרוזמרין ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
15
מניחים את הפלפלים, דבש, חזרת, מולסה, חומץ יין אדום, רוטב ווסטרשייר וכמה תערובת בלסמית מקורר בבלנדר. להתמזג עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. טעם, ולהוסיף יותר של הפחתת בלסמי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזרתחזרת
צמצוםצמצום
מולסהמולסה
פלפליםפלפלים
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)4ריבס, קצוץ טרי או קפואחומץ בלסמי, לטפטוףחומץ בלסמי, לטפטוף2(חוֹרֶף)שמן קנולה, בתוספת טפטוף יותרשמן קנולה, בתוספת טפטוף יותר1השארפטרוזיליה טרייה, לקישוטפטרוזיליה טרייה, לקישוט1sprigרוזמרין טרירוזמרין טרי2(חוֹרֶף)רוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסקשום, מרוסק8ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גורגונזולה מתפוררגורגונזולה מתפורר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)חזרת מוכנהחזרת מוכנה11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה2(חוֹרֶף)זית, בתוספת טפטוף יותרזית, בתוספת טפטוף יותר2סטייקים פורטרהאוס, על 2 קילו כל ו 1 1/2 אינץ ' עבהסטייקים פורטרהאוס, על 2 קילו כל ו 1 1/2 אינץ ' עבה3largesפלפלים אדומים, בגריל, קלופים, זרע וקוביותפלפלים אדומים, בגריל, קלופים, זרע וקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2עץטרוויזוטרוויזו