BLT-rific Mac ' N Cheese
לכו לחנות ותרימו פלחי גבינה שוויצרית, פסטה עם סיבים גבוהים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מחבת מרוססת עם ספריי nonstick לחום בינוני על הכיריים.
מוסיפים בייקון ומבשלים עד פריך, כ 4 דקות לכל צד. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר או לקצוץ ולהניח בצד.
בסיר גדול, להכין פסטה אל דנטה (המשרד) על פי ההוראות על החבילה.
לנקז היטב, לחזור לסיר, ולכסות כדי להתחמם.
בעוד המים מגיעים לרתיחה ובעוד פסטה מבשלת, לחתוך סקווש לחתיכות דומות לגודל של פנה, על 2 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' עבה.
לרסס מחבת גדולה (עם מכסה) עם תרסיס nonstick, ולהביא לחום בינוני על התנור.
מוסיפים סקווש, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות, מדי פעם חושף לעורר.
מוסיפים תרד ועגבניה למחבת, מכסים מחדש וממשיכים לבשל במשך כ 1 דקה.
הסר כיסוי ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול, עגבניות רכות, ונוזל עודף מבושל, כ 3 דקות. במידת הצורך, לנקז כל נוזל עודף. תניח בצד.
מניחים פרוסות גבינה בקערה בטוחה במיקרוגל ומערבבים לשבור אותם.
מוסיפים שמנת חמוצה ופרוסות גבינה, שוברים פרוסות גבינה לחתיכות כמו שאתה מוסיף אותם. מיקרוגל במשך 30 שניות, ולאחר מכן לערבב ביסודיות. מיקרוגל לעוד 30 שניות, או עד שגבינות נמסו במלואן.
מוסיף תערובת גבינה וירקות מבושלים לפסטה. זרוק למעיל. למעלה עם בייקון. במידת הצורך, להביא את הטמפרטורה הרצויה על הכיריים. אם אתה רוצה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.