Cioppino הטוב ביותר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה מעולה. נסו Cioppino, Cioppino, ו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול או בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים שום לבצל; מבשלים עד השום הוא ריחני, על 2 דקות.
מערבבים 1/4 כוס פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו, פתיתי פלפל אדומים, עלה דפנה לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים יין לתערובת בצל מתובלת; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים תערובת עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
יוצקים עגבניות עם מיץ ומניות דגים לתערובת בצל ויין מתובלת; ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים מולים לתוך תערובת עגבניות; מכסים תנור הולנדי עם מכסה ומבשלים במשך כ 2 דקות.
מוסיפים צדפות לתערובת; מבשלים כ -2 דקות נוספות.
מוסיפים הליבוט, צדפות ורגלי סרטן לתערובת צדפות-מולים; מכסים את התנור ההולנדי ומבשלים עד ששבלולים וצדפות נפתחים והליבוט והצדפות מבושלים דרך, כ -2 דקות נוספות.
מוסיפים שרימפס cioppino ומבשלים עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות. זרוק כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מחלקים cioppino בין קערות הגשה; מפזרים פטרוזיליה 2 כפות.
מרכיבים
1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ6צדפות, מקורצף3רגלי סרטן מבושלות, סדוקות0(יכול להיות או להרחיק)מים חמים (100°F)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי דגים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצה2ציפורןשום, טחון3ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה הליבוט, חתוך לחתיכות 2 אינץ6מולים, שפשף debearded2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1largesבצל, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובש0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות10smalls1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ6זנב מבושל מראש-על שרימפס