קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות3
ציון בריאות36
מגזין

Cioppino הטוב ביותר

Cioppino הטוב ביותר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה מעולה. נסו Cioppino, Cioppino, ו Cioppino (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול או בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים שום לבצל; מבשלים עד השום הוא ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מערבבים 1/4 כוס פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו, פתיתי פלפל אדומים, עלה דפנה לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עלי דפנהעלי דפנה
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
בצלבצל
4
מוסיפים יין לתערובת בצל מתובלת; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים תערובת עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ייןיין
5
יוצקים עגבניות עם מיץ ומניות דגים לתערובת בצל ויין מתובלת; ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאי דגיםמלאי דגים
בצלבצל
ייןיין
6
מערבבים מולים לתוך תערובת עגבניות; מכסים תנור הולנדי עם מכסה ומבשלים במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
7
מוסיפים צדפות לתערובת; מבשלים כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
8
מוסיפים הליבוט, צדפות ורגלי סרטן לתערובת צדפות-מולים; מכסים את התנור ההולנדי ומבשלים עד ששבלולים וצדפות נפתחים והליבוט והצדפות מבושלים דרך, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רגלי סרטןרגלי סרטן
צדפותצדפות
הליבוטהליבוט
מוליםמולים
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
מוסיפים שרימפס cioppino ומבשלים עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות. זרוק כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
CioppinoCioppino
מוליםמולים
שרימפסשרימפס
צדפותצדפות
10
מחלקים cioppino בין קערות הגשה; מפזרים פטרוזיליה 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
CioppinoCioppino
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה