קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

Eyeball Mini Cakes

Eyeball Mini Cakes
Eyeball Mini Cakes עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 46 גרם שומן ובסך הכל 614 קלוריות. מתאים ל-24 ומחירו 98 סנט למנה מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח מאפה, צבעי מאכל, חלבוני ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות מיני קינמון, עוגות מיני סרטנים ועוגות מיני קסאטה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: סטנד מיקסר עם קערה של 5 ליטר ומרית גומי מצורף לשוט
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס ומרססים קלות 2 תבניות קאפקייקס סטנדרטיות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
במערבל חשמלי במהירות נמוכה מערבבים את הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מעלים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה ומקציפים עד שהוא בהיר ואוורירי, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה גדולה טורפים יחד את אבקת האפייה, המלח, הקמח, הקינמון, המוסקט והציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה קטנה יותר, טורפים יחד את תמצית הווניל והחלבונים, מערבבים היטב. מערבבים את מחית הדלעת לתוך החלבונים רק עד להטמעה. לקערה עם החמאה המוקרמת והסוכר מוסיפים את תערובות הקמח והדלעת כ-1/3 בכל פעם, מערבבים רק עד להטמעה, ומסיימים עם הדלעת. מגרדים את הקערה והקצף ומסירים את המקציפים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
דלעת משומרדלעת משומר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בעזרת מרית גומי מקפלים את הבלילה עד לקבלת צבע אחיד. מקפלים פנימה את המיני שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
ממלאים את מלית תבנית הקאפקייקס המוכנה עד שהכוסות כמעט מלאות. טבלו את האצבעות במעט מים והשתמשו בהם כדי לטפוח את התערובת בכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
8
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ואופים עד שקיסם הננעץ יוצא נקי, כ-10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מעבירים את התבנית לרשת ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
10
מחלקים את קרם החמאה. השאר את הרוב לבן לציפוי הבסיס וצבע כרבע מהלבן ב-3 מנות עם צבע אדום, כחול ואדום וכחול מעורבבים יחד (ליצירת חלק שחור) כדי לצבוע את העיניים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
פותחים את הקאפקייקס על משטח עבודה. מקפיאים את הקאפקייקס בקרם החמאה הלבן ומחליקים אותם בעזרת סכין או מרית אופסט קטנה. ממלאים 3 שקיות בצק בקרם החמאה הכחול (המצויד בקצה סרט) ובקרם החמאה השחור והאדום (בשתיהן שוליים קטנים). צינור על קשתית העיניים עם קרם חמאה כחול. צנזר את האישון עם קרם החמאה השחור, הוסף גם כמה קווים שחורים לקשתית העין. מקטרים על ורידים בעזרת קרם החמאה האדום.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
הקפידו על קערה נקייה ויבשה לחלוטין כשאתם מתחילים את התהליך שלכם, כל שומן או נוזל בכלל בקערה יעכבו את התפתחות החלבון של האלבומין (חלבון חלבון ביצה) ובסוף לא יהיה לכם מרנג מתאים, התוצאות עלולות להיות הרות אסון. מתחילים להקציף את החלבונים באיטיות במיקסר לבד (עדיין אין סוכר או חמאה) עד שהחלבונים קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מגבירים את מהירות המיקסר ומתחילים לאט לאט להוסיף את הסוכר עד שכל הסוכר נטמע.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
לאחר איחוד כל הסוכר, מגבירים את מהירות המיקסר עוד יותר ומקציפים עד שהתערובת מבריקה ונוקשה. עכשיו יש לך מרנג. אתה יודע מתי המרנג שלך מוכן כשאתה מושך את השוט, מחזיק אותו אופקית, ויש לך מה שנראה כמו "מקור דרור" בקצה השוט.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מחליפים את הקצף, מפעילים את המיקסר על בינוני ומתחילים להוסיף את החמאה קצת בכל פעם, לאחר שכל החמאה נטמעת, מפעילים את המיקסר על גבוה ומשאירים לזמן מה. בהתאם למזג האוויר, יכול לקחת לקרם החמאה בין 5 ל-15 דקות להיווצר. אתה תדע מתי זה נוצר כשתשמע את המנוע של המיקסר מתחיל להאט ולילל קצת. כמו כן כשתוסיפו לראשונה את החמאה, המרנג שלכם יתפרק ויראה מגעיל, זה טוב וזה מה שאתם רוצים. כאשר קרם החמאה מוכן, התערובת תהיה הומוגנית ועקבית... וטעימה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מוציאים את קרם החמאה מהקערה ומכניסים לכלי אטום. ניתן לשמור את קרם החמאה בטמפרטורת החדר למשך מספר ימים או במקרר למשך שבוע או שבועיים, אך השתמשו תמיד בקרם חמאה חמים כאשר מקפחים את העוגה. כדי לחמם את קרם החמאה, החזירו אותו למיקסר באמצעות השוט או ההנעה, והפעילו חום ישיר על קערת המיקסר עם לפיד פרופאן שתוכלו למצוא בכל חנות לחומרי בניין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
שיטת צבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך2706 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיני שוקולד צ'יפסמיני שוקולד צ'יפס6תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה10תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה188אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ground cinnamon, freshly grated nutmeg, and ground cloves, mixedground cinnamon, freshly grated nutmeg, and ground cloves, mixed120אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח מאפהקמח מאפה87אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת מחיתדלעת מחית24ריבס, קצוץ טרי או קפואצבע מאכל אדום וכחולצבע מאכל אדום וכחול11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1kgsחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר10(חוֹרֶף)אונקיות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדראונקיות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר24ריבס, קצוץ טרי או קפואSplash וניל חלץSplash וניל חלץ

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.