קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

Farfalle עם נקניק הודו, אפונה ופטריות

Farfalle עם נקניק הודו, אפונה ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם נקניק הודו, אפונה ופטריות. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 908 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אפונה, גבינת פאדנו גרנה, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Farfalle עם כרובית ונקניקיות טורקיה, אפונה שחורה עם Escarole, תפוחי אדמה, נקניק טורקיה, ו Farfalle עם אפונה Prosciutto (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול, להביא 6 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
במחבת גדולה לטחון מעל חום גבוה, מוסיפים 2 כפות שמן זית. מתבלים תרנגול הודו עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את טורקיה וטחון לשבור כל גושים גדולים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
5
הסר בשר מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת ולחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים פטריות קצוצות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
8
לטגן עד שכל הנוזל מן הפטריות התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
9
מוסיפים את האפונה ואת הטחון במשך 4 דקות. החזירו את הבשר למחבת ובישלו עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר מהחום והנח בצד.
11
כאשר סיר המים הגיע לרתיחה, מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מסננים במסננת. להחזיר פסטה לסיר ולהוסיף את תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
13
שלב ביסודיות בעדינות לבשל על אש בינונית במשך 5 דקות.
14
טפטוף בשמן זית שנותר. אם התערובת יבשה, אל תהססו להשתמש ביותר שמן זית במידת הצורך. בדוק את התיבול. כבה את החום והוסף את הגבינה המגורדת. מערבבים היטב ומגישים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה