Farfalle עם נקניק הודו, אפונה ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם נקניק הודו, אפונה ופטריות. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 908 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אפונה, גבינת פאדנו גרנה, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Farfalle עם כרובית ונקניקיות טורקיה, אפונה שחורה עם Escarole, תפוחי אדמה, נקניק טורקיה, ו Farfalle עם אפונה Prosciutto (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, להביא 6 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה.
במחבת גדולה לטחון מעל חום גבוה, מוסיפים 2 כפות שמן זית. מתבלים תרנגול הודו עם מלח ופלפל.
מוסיפים את טורקיה וטחון לשבור כל גושים גדולים עד חום זהוב.
הסר בשר מהמחבת ולהניח בצד.
מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת ולחום.
מוסיפים פטריות קצוצות ומתבלים במלח ופלפל.
לטגן עד שכל הנוזל מן הפטריות התאדה, כ 5 דקות.
מוסיפים את האפונה ואת הטחון במשך 4 דקות. החזירו את הבשר למחבת ובישלו עוד 3 דקות.
כאשר סיר המים הגיע לרתיחה, מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 8 דקות.
מסננים במסננת. להחזיר פסטה לסיר ולהוסיף את תערובת הבשר.
שלב ביסודיות בעדינות לבשל על אש בינונית במשך 5 דקות.
טפטוף בשמן זית שנותר. אם התערובת יבשה, אל תהססו להשתמש ביותר שמן זית במידת הצורך. בדוק את התיבול. כבה את החום והוסף את הגבינה המגורדת. מערבבים היטב ומגישים בקערה גדולה.