קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות38
מגזין

Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך

Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך
Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 687 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב צ'ילי, ירקות מוקפצים, אטריות ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות, Hoisin אטריות בשר מוקפץ, ו עוגת אטריות פריך עם חזיר צלוי.

הוראות

1
בצלחת רדודה, מעיל את הסטייק עם רוטב הויסין וכמה פלפל שחור. תשאיר להשרות בזמן שאתה מכין את עוגת האטריות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רוטב הויסיןרוטב הויסין
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מערבבים את כל החומרים (מלבד השמן) עבור עוגת אטריות עם כמה פלפל שחור בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים מחצית השמן במחבת בגודל בינוני, לא מקל טיגון (או מחבת חביתה). עצה בתערובת ביצה ומבשלים מעל חום בינוני במשך כ 3-4 דקות עד הזהב. הפוך את הדרך הקלה ביותר היא לשים צלחת שטוחה על גבי מחבת היפוך לשחרר את העוגה, ואז להחליק בחזרה. מבשלים עוד 3-4 דקות, ואז להחליק החוצה להתחמם בתנור נמוך בזמן שאתה מבשל את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תן למחבת לנגב מהר ולחמם את שאר השמן. מבשלים את הסטייק במשך כ 2-3 דקות בכל צד (בהתאם לעובי של הסטייק שלך) עבור בינוני-נדיר, או יותר עבור כל הכבוד. לנוח כמה דקות, ולאחר מכן לשרת בפרוסות, מפוזר עם מנטה צנון, עם עוגת אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות