Honeycrisp תפוח, צ'דר, בייקון וכריך ירקות מרירים
מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-40 מנות. אם יש לכם בייקון, pumpernickel, צ'דר artisanal חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Honeycrisp תפוח, צ'דר, בייקון ושן הארי קרוסטיני, הכריך של מרתה עם ירקות מרירים, ו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל.
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
להניח את רצועות הבייקון על המחבת. מבשלים את הבייקון עד להשחמה ופריך.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ושומרים את שומן הבייקון.
כדי לבנות גבינה בגריל שלך, מקום 1/4 כוס thecheese על החלק התחתון של aslice של לחם. למעלה עם 2 פרוסות בייקון, 4 פרוסות תפוח, כמה ארוגולה, 1/4 כוס יותר של הגבינה ועוד פרוסת לחם. חזור עם שאר החומרים.
מורחים כל צד של הכריך עם חלק מהחמאה. מחבת עד הלחם קלוי, חום זהוב וטעים, 2 עד 3 דקות בכל צד.
חותכים כל כריך ל 4 חתיכות ומגישים.