קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

Jicama, מלפפון, סלט אננס (פיקו דה גאלו)

Jicama, מלפפון, סלט אננס (פיקו דה גאלו)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלפפון וצנון פיקו דה גאלו, טאקו עוף עם אננס פיקו דה גאלו, ו לעטוף עוף סלסה עם אננס פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים jicama, מלפפון, ואננס למקלות או פרוסות על 2 אינץ 'ארוך 1/2 אינץ' עבה. לארגן על מגש. לסחוט סיד על ירקות ופירות.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה קטנה, לערבב קאיין, פפריקה (או הקרקע יבש אנצ 'ו צ' ילה), ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים חצי מהתערובת על ירקות ופירות. מציעים פלחי ליים ומלח צ ' ילה שנותר להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.