Panna קוטה מוח עם זיגוג חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוח Panna קוטה עם זיגוג חמוציות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בורבון, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), חמוציות Panna קוטה, ו Vanillan And Cranberry Panna Cotta Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שלב 1 יכול של חלב התאדה עם ארבע חבילות ג ' לטין ופריחה במשך חמש דקות.
בסיר כבד תחתית, להביא את החלב שנותר שמנת כבדה לרתיחה. מערבבים את הסוכר, שעועית וניל, מלח, בורבון (אופציונלי).
שלב תערובת זו עם תערובת ג ' לטין ומערבבים עד שכל המוצקים מומסים.
הסר את שעועית וניל ושופכים את התערובת לתוך עובש מוח שש כוסות. להכניס למקרר לילה כדי להגדיר באופן מלא.
עבור זיגוג, לשלב שנותר ג ' לטין עם חצי כוס מיץ חמוציות. להביא הנותרים 1 1/2 כוסות מיץ לרתיחה ומערבבים לתוך תערובת ג ' לטין להמיס כל מוצקים.
יוצקים לתוך בקבוק לסחוט ולהשאיר בטמפרטורת החדר עד panna cotta המוח מוגדר.
Unmold קוטה פאנה ולטפטף זיגוג מעליו. הזיגוג יהיה להגדיר באופן מיידי.