Piadina Romagnola (לחם איטלקי שטוח)
Piadina Romagnola (לחם שטוח איטלקי) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אתה מקבל לחם שמגיש 12. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה לבנה, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם איטלקי שטוח פיקנטי, פיאדינה (כריכי לחם שטוח איטלקיים), ו לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto.
הוראות
מערבבים את החלב, המרגרינה, ויוגורט יחד בקערה.
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה, וחלבון ביצה בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומעבדים את התערובת יחד עם הידיים עד שהבצק נפרד מצדי הקערה, מוסיפים קמח או מים לפי הצורך כדי לקבל את העקביות הנכונה, שלא תהיה דביקה או יבשה. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; לחלק ל 12 חתיכות להתגלגל לתוך כדורים.
רול ולמתוח כל כדור לכ 1/8 אינץ 'עבה 8 אינץ' בקוטר.
שמן קל מחבת ברזל יצוק ומניחים מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים את הבצק במחבת החמה עד שהוא מתחיל להגדיר, 1 עד 2 דקות לכל צד. לנקב את הבצק במזלג 3 עד 4 פעמים בזמן שהוא מבשל. לעטוף את החלקים המוגמרים במגבת עד מוכן לשרת.