קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Piadina Romagnola (לחם איטלקי שטוח)

Piadina Romagnola (לחם איטלקי שטוח)
Piadina Romagnola (לחם שטוח איטלקי) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אתה מקבל לחם שמגיש 12. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה לבנה, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם איטלקי שטוח פיקנטי, פיאדינה (כריכי לחם שטוח איטלקיים), ו לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto.

הוראות

1
מערבבים את החלב, המרגרינה, ויוגורט יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה, וחלבון ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומעבדים את התערובת יחד עם הידיים עד שהבצק נפרד מצדי הקערה, מוסיפים קמח או מים לפי הצורך כדי לקבל את העקביות הנכונה, שלא תהיה דביקה או יבשה. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; לחלק ל 12 חתיכות להתגלגל לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
רול ולמתוח כל כדור לכ 1/8 אינץ 'עבה 8 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
שמן קל מחבת ברזל יצוק ומניחים מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים את הבצק במחבת החמה עד שהוא מתחיל להגדיר, 1 עד 2 דקות לכל צד. לנקב את הבצק במזלג 3 עד 4 פעמים בזמן שהוא מבשל. לעטוף את החלקים המוגמרים במגבת עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)